Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bilanțul testelor COVID-19 la PNL (surse)

covid coronavirus parlament

Au fost confirmați pozitiv la testul pentru coronavirus (COVID-19) deputatul PNL, Lucian Heiuș, primarul Devei, Florin Oancea, și administratorul public Adrian David Nicolae, toți trei liberali. Ei au participat la reuniunea BPN a PNL la care a participat și senatorul Vergil Chițac, depistat anterior ca fiind infectat cu COVID-19.

Membrii Guvernului, premierul și mai mulți parlamentari PNL au fost testați și s-au auto-izolat după ce au intrat în contact cu senatorul Vergil Chițac, primul politician român confirmat pozitiv cu noul coronavirus.

Parlamentarii PNL testati vineri la Parlament au primit rezultate negative pe linie, spun surse politice. Pana acum Chițac și Heiuș sunt singurii parlamentari cu coronavirus. Urmeaza sa vina rezultatele pentru jurnalistii prezenti la sedinta PNL si pentru angajatii din formatiunea liberala.

Vezi si: Ce drepturi poate interzice Klaus Iohannis prin decretul privind starea de urgență: raționalizarea alimentelor și interzicerea circulației, permise de lege .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.