Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Candidatura lui Rareș Bogdan, validată de liberali la un mega-eveniment: Klaus Iohannis și-a dat binecuvântarea

klaus ioahnnis rares bogdan

Peste 4.000 de lideri locali, regionali și naționali, alături de candidatul Partidului Popular European la șefia Comisiei Europene, Manfred Weber, de liderul grupului PPE în Comitetul European al Regiunilor, Michael Schneider, dar și de președintele Klaus Iohannis participă sâmbătă la Summitul liderilor regionali și locali ai PPE în vederea alegerilor europene din 2019.

Citește și: Ziua Z în PNL: Rareș Bogdan se duce în ședința liberalilor pentru a stabili lista candidaților la europarlamentare

Evenimentul va fi organizat de PNL, care se va folosi de această trambulină pentru a-și lansa candidații la alegerile europarlamentare. Sursele noastre susțin că unul dintre vorbitorii PNL la acest eveniment va fi Rareș Bogdan, jurnalistul Realitatea TV care va și deschide lista la alegerile europarlamentare.

Acestea sunt intențiile strategilor PNL, dar încă nu este sigură 100% candidatura lui Rareș Bogdan.

Participarea lui Klaus Iohannis la eveniment validează politic alegerea liberalilor de a merge cu Rareș Bogdan cap de listă la alegerile europarlamentare.

Principalele discursuri ale evenimentului vor aparține lui Manfred Weber, candidatul PPE pentru funcția de președinte al Comisiei Europene, și lui Klaus Iohannis, președintele României. La București, Manfred Weber își va prezenta viziunea asupra viitorului Uniunii Europene, un moment important dat fiind faptul că el este principalul favorit la preluarea șefiei Comisiei Europene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.