Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ziua Z în PNL: Rareș Bogdan se duce în ședința liberalilor pentru a stabili lista candidaților la europarlamentare

Facebook
bogdan-rares

Partidul Național Liberal votează, joi, lista finală cu candidații pentru alegerile europarlamentare. La cele două foruri ale partidului va participa și realizatorul TV Rareș Bogdan, înscris recent în partid și vehiculat ca fiind primul de listă.

Liberalii decid joi cine va candida din partea partidului la alegerile pentru Parlamentul European. La ședințele Biroului Executiv și Biroului Politic Național va participa și realizatorul TV Rareș Bogdan, care, potrivit deputatului PNL Florin Roman, s-a înscris recent în partid.

Citește și: Lovitură pentru Elena Udrea și Alina Bica! Decizia luată de judecătorii din San Jose

Potrivit unor surse din interior, Rareș Bogdan va fi cap de listă a PNL pentru europene.

„Eu sunt un om foarte liber și fac presă din 2003. Au trecut 15 ani de presă și este o schimbare totală de de algoritm de viață. Dacă intru, nu intru pe jumătăți de măsuri. Dacă intru atunci intru în bătălie cruntă. Le-aș aduce liberalilor puțină încredere că pot să fie mai mult decât un partid balama, lângă PSD, că ar putea să fie ei primul partid al României. Altfel nu mă interesează să intru, doar ca să fiu un europarlamentar”, a afirmat Rareș Bogdan, pentru MEDIAFAX.

Citește și: Atenție! Alertă alimentară! Anunț făcut de un gigant de pe piață

Președintelui PNL, Ludovic Orban, îi revine exclusiv alegerea persoanei care va deschide lista PNL la europarlamentare, nefiind necesar ca acea persoană să fie membru de partid sau să îşi fi depus dosarul de candidatură pentru alegerile în PE.

Liberalii mizează pe obţinerea 10 locuri de eurodeputaţi, însemnând un scor al PNL între 25 şi 30%. Configuraţia listei partidului condus de Ludovic Orban ar fi următoarea: Siegfried Mureșan (europarlamentar PNL), Mircea Hava, Vasile Blaga, Cristian Buşoi (europarlamentar PNL), Daniel Buda (europarlamentar PNL), Adina Vălean (europarlamentar PNL), Gheorghe Falcă, Dan Motreanu, Marian-Jean Marinescu (europarlamentar PNL).

Citește și: Vești importante! Părinții vor avea parte de mai multe zile libere plătite- Cum este posibil

Chiar dacă fostul preşedinte al PNL, Crin Antonescu, a fost printre primii care şi-au depus candidatura pentru competiţia internă la europarlamentare, acesta pare a nu se mai regăsi pe locuri eligibile.

Alegerile pentru Parlamentul European au loc pe 26 mai.

Citește și: Lovitură pentru Tel Drum! Amenda colosală pe care a primit-o compania .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.