Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE Ce ipoteze iau în calcul anchetatorii în cazul celor doi soți găsiți morți, la Iași: Ce distribuise, pe Facebook, femeia

maleon

Principala ipoteză a anchetatorilor este că directorul Bibliotecii Universitare din Iaşi şi-ar fi ucis soţia din cauza geloziei, după care s-ar fi sinucis, spun surse din rândul anchetatorilor.

Surse din rândul anchetatorilor iau în calcul varianta ca Bogdan Maleon (42 de ani) să-şi fi sugrumat soţia pe fondul geloziei, după care s-a spânzurat de o grindă, scrie news.ro.

Citește și: Detaliu interesant! Unde lucrează MAI NOU sora Andreei Marin

Pe de altă parte, prietenii celor doi soţi spun că nu înţeleg cum s-a putut întâmpla tragedia, însă recunosc că Bogdan şi Anda Maleon erau două persoane retrase, ambii fiind preocupaţi de carieră, scrie news.ro.

Fostul coleg de bancă din timpul liceului al lui Bogdan Maleon spune despre acesta că era un exemplu de eleganţă pentru cei din jur.

Citește și: 28 de ani de la Revoluție! Ce pensie are ACUM Petre Roman, primul premier al României post-decembriste

"Am primit cu mare durere în suflet vestea trecerii în nefiinţă a fostului meu coleg de bancă din anii liceului, Bogdan Petru Maleon. Sufletul îmi este împietrit şi răvăşit la aflarea cumplitei veşti. Am fost prieteni foarte apropiaţi încă din anul 1990. Era un om de o înaltă ţinută intelectuală şi morală, un exemplu de eleganţă pentru toţi cei care l-am cunoscut. Dumnezeu să-l ierte!", scrie, pe Facebook, Bogdan Abălaşi, fost subprefect de Iaşi.

La rândul său, istoricul ieşean Dorin Dobrincu scrie, tot pe Facebook, că veştile rele vin când nu te aştepţi şi că "sunt cu atât mai greu de suportat când este vorba de apropiaţi, de prieteni".

Citește și: Gigi Becali a fost REFUZAT, Elena Udrea a fost ACCEPTATĂ! Ce i-a fost INTERZIS latifundiarului

La sfârşitul lunii trecute, Anda Elena Maleon, soţia directorului BCU Iaşi, scria pe reţelele de socializare mesajul: "Eu vreau ca la finalul vieţii să nu îmi fie ruşine de mine".

Pe 1 decembrie, Anda Maleon (38 de ani) se afla în staţiunea Durău cu mai mulţi prieteni. În nici o fotografie distribuită pe Facebook ea nu apare alături de soţul său.

Citește și: Fostul președinte al CSM, Horatius Dumbravă îl pune la zid pe Tudorel Toader: ce îi reproșează Ministrului Justiției

Luni, cei doi soţi au fost găsiţi decedaţi în locuinţa lor, de către o rudă care venise să vadă de ce nu au ajuns la masa de Crăciun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.