Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Ce va decide PSD în şedinţa CRUCIALĂ a Comitetului Executiv

stiripesurse.ro
Dragnea Grup PSD

Liderii PSD se vor reuni în şedinţa Comitetului Executiv Naţional, una dintre cele mai importante şi aşteptate şedinţe din ultimii ani ale social-democraţilor. Este prima şedinţă oficială a conducerii PSD după izbucnirea protestelor majore şi sunt aşteptate decizii importante.

Citeşte şi: ULTIMĂ ORĂ - PRIMUL MINISTRU care DEMISIONEAZĂ din Guvernul Grindeanu

Citeşte şi: SRI aruncă BOMBA despre INCIDENTELE din Piaţa Victoriei: autorităţile ştiau

Surse din rândul liderilor PSD care vor participa la această şedinţă ne-au precizat că una dintre deciziile care vor fi luate este "mergem înainte". Aceste cuvinte ne-au fost repetate de trei lideri PSD, dar nici unul nu a reuşit să ne dea foarte multe detalii ce va înseamna acest mers înainte.

În contextul actual, în care protestatarii, preşedintele ţării şi instituţiile din domeniul justiţiei solicită retragerea Ordonanţei de Urgenţă care modifică Codul Penal şi Codul de Procedură Penală, acest "mergem înainte" ar putea înseamna că liderii PSD nu vor cere Guvernului să retragă Ordonanţele şi vor merge pe această linie.

De asemenea, surse din PSD ne-au precizat că marea presiune este acum pe ministrul Justiţiei Florin Iordache. Acesta ar fi fost "sfătuit" de reprezentanţi ai unor instituţii de forţă ale statului să demisioneze, dacă vrea să "mai aibă un viitor politic". O demisie a lui Florin Iordache în aceste momente ar echivala cu o delegitimare totală a demersului întreprins de Guvern, tocmai din acest motiv se insistă pe această pistă.

Liderii PSD se vor reuni, joi, de la ora 12.00, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional, care va avea loc la Palatul Parlamentului, la sala de grup a PSD din Camera Deputaţilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.