Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE Cine ar fi trebuit să facă verficări în Centrul Vechi, la hanul unde au petrecut Radu Gavriș și procurorii / VIDEO

Cazul din Centrul Vechi, acolo unde, vineri seară, comisarul șef Radu Gavriș, adjunctul Poliției Capitalei, și mai mulți procurori petreceau, este departe de a fi rezolvat.

Și asta pentru că, în zona respectivă competența de a face controale este a Poliției Centrul Vechi, la șefia căreia a revenit de curând Cristian Ghica, ofițerul detașat pentru o perioadă la o secție de poliție după acuzele aduse instituției în care îșoi desfășoară activitatea. Anul trecut, ofițerul acuza presiuni din partea șefilor și faptul că mulți comercianți din centrul vechi sunt protejați.

Cristian Ghica a revenit de câteva zile pe postul de șef în Centrul Vechi, însă verificările pentru respectările sanitare în timpul epidemiei de coronavirus nu au fost efectuate de el și polițiștii din subordine, ci de agenții și ofițerii de la Sectorul 3.

Citește și: 30 de zile de la nașterea Guvernului Cîțu - Ciolanul încă nu s-a împărțit, România nu are proiect de buget

Curios este și faptul că întâlnirea dintre comisarul Gavriș și procurori are loc la scurt timp de la revenirea lui Cristian Ghica, care i-a asigurat pe aceștia că nimic nu le va tulbura micul chef de la Hanul lui Manuc. Asta în timp ce mulți polițiști erau ocupați cu organizarea și desfășurarea în bune condiții a concursurilor pentru ocuparea funcțiilor de ofițeri.

Pe de altă parte, potrivit unor surse, nota de plată din localul aflat în buricul capitalei s-ar ridica la aproximativ 600 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.