Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Crește numărul nemulțumiților din PSD: Liviu Dragnea pierde sprijinul unor lideri cu greutate

Liviu Dragnea ICCJ

Războiul din interiorul PSD crește în intensitate, odată ce ne apropiem de Comitetul Executiv unde va fi tranșată situația. Pe lângă Gabriela Firea și alți lideri cu greutate ai PSD s-ar fi săturat de stilul în care Liviu Dragnea conduce partidul și vor să îi ceară o schimbare radicală, iar dacă nu se poate, atunci îi vor cere demisia.

Citește și: VIDEO - Viorica Dăncilă o COMITE din nou: GAFĂ incredibilă a premierului

Paul Stănescu conduce informal grupul nemulţumiţilor din PSD, potrivit celor de la Digi24. În tabăra celor nemulţumiţi sau care au intrat în conflict cu Liviu Dragnea se numără liderii organizaţiilor din Giurgiu, Vaslui, Brăila, Constanţa, Dâmboviţa, Bucureşti, Ilfov, Olt, Vrancea, Argeş, Buzău, Caraş Severin, Timiş şi a trei organizaţii de sector din Bucureşti.  Aceştia vor să îi ceară lui Liviu Dragnea să îşi schimbe stilul de a conduce partidul sau să facă un pas în spate. În plus, vor ca înainte de Comitetul Executiv să obţină majoritatea în rândul organizaţiilor PSD.

Potrivit Digi24, nemulțumiții nu sunt foarte tentați să se alinieze în spatele Gabrielei Firea și nici să îi acorde acesteia sprijin pentru a-l da jos pe Liviu Dragnea. Grupul nemulțumiților va încerca o schimbare pe cont propriu și nu o propulsare la vârful partidului pentru Gabriela Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.