Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Crin Antonescu, scos din joc de Ludovic Orban: începe RĂZBOIUL în interiorul PNL

Crin Antonescu

În PNL nu este liniște, iar Ludovic Orban, după ce a scăpat de un puci organizat de foștii PDL-iști în echipă cu o parte a liberalilor, acum pare să-și fi consolidat poziția și începe să facă jocurile pentru alegerile europarlamentare.

Citește și: Elena Udrea, dezvăluiri EXPLOZIVE după trei luni de detenție: 'Am dormit două luni cu Alina Bica în același pat'

O mare surpriză a fost tentativa de revenire în politică a fostului lider al PNL, Crin Antonescu, cel care s-a înscris în cursa internă pentru alegerile europarlamentare, dar se pare că relația acestuia cu Ludovic Orban s-a răcit și Antonescu riscă să rămână în afara locurilor eligibile.

Surse din PNL ne-au explicat că Orban face jocurile în așa fel încât Crin Antonescu să nu prindă una din primele cinci poziții la alegerile europarlamentare.

De asemenea, în cursă s-a înscris și fostul președinte al PNL, Alina Gorghiu, cea care are un conflict mai vechi cu Ludovic Orban și care riscă să aibă aceeași soartă.

Sursele noastre ne-au precizat că Ludovic Orban poartă negocieri pentru a convinge o ”vedetă” din afara politicii să candideze pe listele PNL și îi oferă chiar primul loc pe listă.

La începutul anului 2019 va fi definitivată lista de europarlamentare a PNL, atunci când sunt așteptate rezultatele sondajului de 300.000 de euro comandat de conducerea liberalilor. În baza opțiunilor exprimate de electoratul din fiecare zonă a țării va fi construită echipa PNL și strategia în alegerile europarlamentare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.