Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE Cristian Popescu Piedone ar putea candida la Primăria Capitalei / El urmează să fie ales președintele PUSL

Cristian Popescu Piedone

Cristian Popescu Piedone și-a reînceput marți, oficial, activitatea de primar al Sectorului 5 al Capitalei, după eliberarea sa din închisoare pe 21 iunie.

Cristian Popescu Piedone intenționează să-și anunțe candidatura pentru Primăria Capitalei în cursa din 2024, potrivit informațiilor Realitatea PLUS. Acesta urmează să fie ales președintele PUSL, conform acelorași surse politice.

Președintele Forului Colegial de conducere al PUSL, Grațiela Gavrilescu, a afirmat despre eliberarea lui Cristian Popescu Piedone că este o veste extraordinară, pentru că omul acesta bun, primar de excepție, a avut de suferit enorm, fiind absolut nevinovat.

”Prin decizia definitivă a Înaltei Curți de Casație și Justiție, primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, va fi eliberat de îndată!

Este o veste extraordinară, pentru că omul acesta bun, primar de excepție, a avut de suferit enorm, fiind absolut nevinovat!

Mă bucur mult pentru el, pentru familia și prietenii lui umaniști și pentru locuitorii Sectorului 5 al Capitalei, în mijlocul cărora va reveni, cu fruntea sus!”, a spus Grațiela Gavrilescu.

Cristian Popescu Piedone a fost condamnat anul trecut, printr-o decizie definitivă luată de Curtea de Apel București, după aproape 6 ani de judecată, în dosarul incendiului de la clubul Colectiv. Din sentința de patru ani de închisoare, Piedone a executat un an și o lună.

În urma recursului în casație, Curtea Supremă a decis achitarea fostului primar de la Sectorul 4.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.