Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE: Culisele INCENDIARE ale ședinței PSD

sah

În PSD a avut loc o ședință furtunoasă, liderii partidului având reacții extrem de virulente la adresa lui Valeriu Zgonea, după atacurile publice pe care acesta le-a lansat la adresa liderului Liviu Dragnea.

În ședința liderilor PSD, aceștia i-au cerut lui Valeriu Zgonea să demisioneze din toate funcțiile, însă președintele executiv al PSD a ripostat și a încercat un joc cu miză mare.

Citește și: SURSE: Liderii PSD, propunere ȘOC pentru Valeriu Zgonea

Zgonea i-a cerut lui Dragnea să demisioneze, iar în locul său să rămână interimar Gabriela Firea. Candidatul PSD la Capitală a refuzat din start această variantă, susținând că ea se concentrează pe campania electorală și o preluare a partidului în acest moment ar dăuna campaniei. În plus, propunerea lui Zgonea nu era nici statutară. În caz de demisie a președintelui, interimatul este asigurat fie de președintele Consiliului Național (Mihai Fifor), fie de președintele executiv (Valeriu Zgonea).

Interesant este faptul că Valeriu Zgonea a reușit să-i unifice pe fidelii lui Dragnea și pe cei ai lui Ponta, care s-au coalizat cu toții împotriva lui. O astfel de performanță era greu de crezut că se va realiza, dar iată că s-a reușit.

Citește și: Liviu Dragnea anunță când va DEMISIONA din fruntea PSD

Pe de altă parte, Liviu Dragnea s-a abținut de la comentarii în interiorul ședinței, însă în fața presei i-a lansat o invitație deschisă lui Victor Ponta să revină alături de partid în aceasta campanie electorale. ”Chiar vreau să-l invit și m-aș bucura dacă Victor va participa la Comitetul Executiv”, a spus Dragnea, care a precizat că îi va invita pe toți liderii apropiați de PSD să participe la această campanie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.