Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Cuțitele lungi din PSD fac ravagii în CEX

psd kiseleff

Pentru că Viorica Dăncilă nu și-a anunțat demisia de la șefia PSD în ședința CEX, liderii județeni ai partidului au început o răfuială totală într-o ședință care a început acum mai bine de patru ore.

Interesant este că Dăncilă a fost ocolită de potopul de acuzații, deși au fost lideri din Ardeal care au insinuat că și candidatul la prezidențiale a avut partea lui de vină. Paul Stănescu a fost prăpăstios în ședință și a zis că PSD este într-o situație mai gravă decât arată scorul de 30%.

Olguța Vasilescu a căzut și ea pradă acuzațiilor unor colegi de partid pentru felul în care a organizat campania: principalul reproș la adresa ei a fost că stilul adoptat a fost unul învechit. La rândul ei, Olguța Vasilescu i-a cerut demisia lui Dăncilă dar nu pentru că ar avea ceva să-i reproșeze, ci pentru a debloca situația din partid.

O parte din vorbitori au zis că se procedează la fel ca la ședințele CEX din epoca Dragnea, că se împart funcții pe grupulețe și prieteni și că reforma PSD nu poate să înceapă cu vechile metehne.

Aproape niciun lider PSD nu s-a declarat mulțumit de prestația de la prezidențiale și majoritatea cred că este nevoie de un Congres.

Dăncilă și Ciolacu, care se înfruntă direct pentru șefia partidului sunt, culmea, cei mai împăciuitori.

O parte din vicepreședinții partidului au demisionat să îi forțeze pe Eugen Teodorovici și Viorica Dăncilă să facă pasul în spate. Demisiile au venit cu picătura pentru a crea un efect mai mare în ședință. Printre demisionari se numără nume grele: Paul Stanescu, Marian Oprisan, Lia Olguta Vasilescu. După un schimb violent de replici cu Marian Oprișan, Gabriela Firea a vrut să plece din ședință, dar s-a întors și a spus ulterior și ea că-și dă demisiile din funcție ca să nu se creadă că e ahtiată după funcții și vânează să ia partidul.

La poarta PSD a venit și protestatarul Marian Ceaușescu, care a pus la un difuzor un marș funebru și a fost amendat de poliție.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.