Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - De ce au fost excluși cei 5 parlamentari din PPDD

ppdd

În PPDD este o adevărată ruptură între parlamentari și conducerea executivă a partidului, asigurată de Dan Diaconescu și Simona Man.

Citește și: PP-DD, în colaps. Cinci parlamentari, excluşi în miez de noapte

Surse din PPDD ne-au explicat că excluderea celor 5 parlamentari are la bază mai multe motive.

1. Negocieri cu noul PNL: unul dintre capii rebeliunii din PPDD, deputatul Daniel Fenechiu, a fost la discuții cu liderii noului PNL, în noaptea alegerilor prezidențiale. Fenechiu a putut fi zărit în Modrogan 22, sediul PDL unde se făcea numărătoarea.

2. Mazilirea Simonei Man: deputații PPDD caută de mult motive pentru a o schimba pe Simona Man de la conducerea formațiunii. Imediat după alegerile prezidențiale, cuplul Fenechiu-Ciuhodaru a cerut demisia liderului Simona Man și organizarea unui Congres.

3. În cadrul grupului PPDD din Camera Deputaților s-a rupt acordul cu PSD. Asfel, deputații PPDD au ignorat planurile conducerii și au ales să treacă în barca opoziției.

La PPDD va avea loc o ședință a Comitetului Executiv, vineri, 5 decembrie, care se anunță cu adevărat senzațională.

Deputatul Tudor Ciuhodaru susține că a devenit o practică a conducerii PPDD să caute alți vinovați de rezultatele slabe, în afara conducerii.

 

”Devine o practica dupa pierderea alegerilor – cei care ar trebui sa plece ii exclud pe ceilalti. Mai multi parlamentari au fost exclusi in timpul noptii fara niciun fel de dezbatere, fara niciun fel de discutie.
Decizia grupului parlamentar ramane aceeasi – avem o noua conducere – liderul grupului este Daniel Fenechiu, eu sunt noul vicelider, si noul secretar este domnul Burlacu si ramane in continuare valabila decizia de a denunta protocolul cu PSD.
Grupul parlamentar functioneaza independent de deciziile partidului, am cerut ca actualka conducere sa faca un pas in spate, sa isi dea demisia si sa isi asume responsabilitatea pentru esecul de directie politica, solicitand totodata convocarea unui Congres pentru alegerea unei alte structuri, nu au vrut. Pestele de la cap se impute.

Devine o practica dupa pierderea alegerilor – cei care ar trebui sa plece ii exclud pe ceilalti. Mai multi parlamentari au fost exclusi in timpul noptii fara niciun fel de dezbatere, fara niciun fel de discutie. Decizia grupului parlamentar ramane aceeasi – avem o noua conducere – liderul grupului este Daniel Fenechiu, eu sunt noul vicelider, si noul secretar este domnul Burlacu si ramane in continuare valabila decizia de a denunta protocolul cu PSD. Grupul parlamentar functioneaza independent de deciziile partidului, am cerut ca actualka conducere sa faca un pas in spate, sa isi dea demisia si sa isi asume responsabilitatea pentru esecul de directie politica, solicitand totodata convocarea unui Congres pentru alegerea unei alte structuri, nu au vrut. Pestele de la cap se impute”, ne-a declarat Ciuhodaru.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.