Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Dezvăluiri de culise din sondajele PNL

sondaj

Liberalii au finalizat primul sondaj pentru alegerile locale din 2016, în care este prins și Cătălin Predoiu din postura de candidat la Primăria Capitalei. Pe anteriorul sondaj, Predoiu era măsurat doar ca potențială variantă și atingea cu indulgență 20%.

Surse din PNL ne-au precizat că tocmai cifrele din sondaj au dictat strategia riscantă a lui Cătălin Predoiu. În prima dezbatere electorală, Predoiu le-a propus lui Nicușor Dan și Daniel Barbu să efectueze un sondaj în ultima săptămână de campanie, iar cine va ieși pe primul loc va primi sprijinul celorlalți doi candidați.

În acest fel, spera Cătălin Predoiu, se va uni dreapta în București și vor fi crescut șansele de a câștiga alegerile în fața celor de la PSD.

Surse liberale susțin că în acest moment Cătălin Predoiu este pe un trend de creștere și se îndreaptă spre 30% în sondajele interne, în timp ce Nicușor Dan este la sub 20%. Predoiu a redus sub pragul psihologic de 10% ecartul față de Gabriela Firea, cu două săptămâni rămase de campanie electorală.

Aceste cifre sunt din sondaje realizate înainte de dezbaterile electorale, dar pentru a măsura care au fost rezultatele acestora cei din PNL nu vor face sondaje, ci se vor concentra pe studii de tip focus grup.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.