Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE: Discuții între lideri PSD și premierul desemnat

ciolacu grindeanu

După armistițiul propus de PNL, în baza căruia PSD și USR să voteze un guvern minoritar PNL, pe perioadă determinată, fără a primi nimic în schimb, între liderii PSD și PNL au loc discuții.

Potrivit unor surse citate de Antena 3, Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu ar avea, marți seara, o întâlnire cu Florin Cîțu și Nicolae Ciucă.

PNL a propus, marți, un armistițiu politic partidelor parlamentare. Premierul interimar Nicolae Ciucă a trimis oferta liderilor politici din Parlament, potrivit anunțului făcut de liderul PNL, Florin Cîțu.

„Venim azi cu încă un element nou care sperăm să deblocheze această situație măcar pentru o perioadă... Azi premierul desemnat a trimis către liderii politici ai partidelor parlamentare un document, practic, un armistițiu prin care aceste partide vor susține acest guvern minoritar”, a declarat, marți, Florin Cîțu.

Perioada armistițiului va fi stabilită de comun acord de liderii partidelor parlamentare, a precizat Cîțu.

Partidul Social Democrat anunță public că „îi mulțumește premierului desemnat, Nicolae Ciucă, pentru că a răspuns apelului PSD la un armistițiu politic în vederea traversării crizei sanitare, economice și sociale, însă consideră că pentru succesul unui astfel de acord este nevoie de efortul conjugat al întregii clase politice”.

PSD mai susține că a propus un plan cu 10 măsuri urgente care ar trebuie să fie asumate de toate partidele parlamentare pentru a depăși criza sanitară.

Totuși, reprezentanții PSD spun că un armistițiu este greu de obținut din cauza declarațiilor președintelui PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.