Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - După Mihai Tudose, un alt fost premier PSD ar trece în barca lui Victor Ponta

umbra susta

Liderul Pro România, Victor Ponta, a dat o lovitură grea celor de la PSD și a reușit să-l ”transfere” pe fostul premier Mihai Tudose la Pro România. Ponta nu se oprește aici și lasă ușa deschisă partidului și pentru alți grei ai PSD, nemulțumiți de Liviu Dragnea.

Citește și: BUBUIE nervii în PNL, după prezentarea sondajelor interne: Crin Antonescu îi SPULBERĂ socotelile lui Orban (surse) / Replica

Surse politice convergente ne-au explicat că în perioada următoare Victor Ponta va da o nouă lovitură. Fostul premier al PSD, Sorin Grindeanu, ar trece la Pro România.

În prezent șef la ANCOM, Grindeanu va schimba tabăra și își va declara deschis susținerea pentru Pro România. Rămâne de văzut dacă asta îi va afecta mandatul la ANCOM, pentru că Liviu Dragnea va digera greu o astfel de plecare.

Sorin Grindeanu este primul premier dat de PSD, după câștigarea alegerilor din 2016. El a intrat într-un conflict deschis cu Liviu Dragnea și a fost primul premier din istoria României, dat jos prin moțiune de cenzură de către propriul partid. În aceea perioadă, alături de Sorin Grindeanu a stat Victor Ponta, cel care a îndeplinit pentru scurt timp funcția de secretar general al Guvernului.

După o perioadă de conflict, Grindeanu părea că s-a împăcat cu Liviu Dragnea și a fost instalat șef la ANCOM. Între timp, relația s-a răcit, iar Grindeanu va reveni alături de Victor Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.