Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan va fi propus pentru EXCLUDERE din partid

PSD

Surse din conducerea PSD Bucuresti au declarat, miercuri, pentru stiripesurse.ro, ca la Conferinta PSD Sector 1, care va avea loc miercuri, este aproape sigura inasprirea sanctiunii pentru europarlamentarul PSD Catalin Ivan, de la suspendarea din partid pentru o perioada de 12 luni la excluderea definitiva din partid.

Sursele citate spun ca secretarul general al PSD Bucuresti, Codrin Stefanescu, a fost nemultumit de sanctiunea 'prea blanda' de suspendare pe o perioada de 12 luni.

Contactat de stiripesurse.ro, Codrin Stefanescu a declarat ca este solidar in totalitate cu presedintele organizatiei de femei a PSD, Rovana Plumb, cu purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Firea, si cu liderul europarlamentarilor PSD, Viorica Dancila, care se considera extrem de jignite de atitudinea din ultima perioada a lui Catalin Ivan si care doresc cea mai aspra pedeapsa pentru acesta.

'După alegerile prezidentiale, Catalin Ivan a atacat in permanenta Partidul Social Democrat, dand dovada de o mare nesimțire", a precizat Codrin Stefanescu.

Potrivit acestuia, la Conferinta organizatiei PSD Sector 1, orice membru poate propune excluderea lui Catalin Ivan din partid, iar daca propunerea trece la vot, atunci soarta lui Catalin Ivan va fi stabilita definitiv la Consiliul National al PSD din 20-21 martie.

Unele surse din PSD sustin ca europarlamentarul Catalin Ivan ar fi incercat, in ultima perioada, sa se transfere in PSD Iasi, insa liderul judetean Gheorghe Nichita, in urma unei discutii cu Ecaterina Andronescu, nu ar fi dorit acest lucru.

POZITIA lui Catalin Ivan in acest scandal

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.