Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE Florin Salam a fost ridicat de la domiciliul său în jurul orei 9 - Discuții telefonice pe medii de socializare, între probele anchetatorilor

florin salam

Surse judiciare afirmă pentru autorul acestui material că Florin Salam ar fi fost ridicat de doi ofițeri judiciari de la domiciliul său unde se afla împreună cu soția sa în jurul orei 9 dimineața.

Aceleași surse atrag atenția expresă că la acest moment Florin Salam nu este reținut în dosarul în care are doar calitatea de suspect, urmând a i se aduce la cunoștință învinuirea în prezența unui avocat ales sau din oficiu.

Concret, acesta a fost preluat de la locuința personală în baza unui mandat de aducere în vederea audierii sale în calitate de suspect, mai transmit sursele mai sus arătate.

Aceleași surse afirmă că în dosar, între alte probe s-ar afla o serie de discuții purtate pe aplicații de socializare precum WhatsApp, dar sursele arătate nu precizează dacă ar fi vorba despre discuții text, audio sau video surprinse ambiental.

Avocata confirmă

Contactată telefonic, avocata acestuia, Beatrice Comăniceanu confirmă momentul preluării artistului de către ofițeri dar nu poate face alte precizări la acest moment referitor la dosarul de urmărire penală.

content-image

„M-a sunat soția lui. De acasă l-au luat. Este acolo la Târgoviște. Sunt în drum spre secție”, a afirmat apărătoarea manelistului.

Salam, „client„ permanent al polițiștilor

Nu este prima oară când manelistul este acuzat de înșelăciune. Luna trecută, pe numele lui Florin Salam a fost deschis un alt dosar.

Mai mult decât atât, în urma sesizării făcute, Florin Salam ar fi fost contactat de oamenii legii, pentru a fi chemat la audieri, însă acesta nu a răspuns și nu s-a prezentat nici măcar o dată în fața anchetatorilor.

Doi miri din Sintești i-ar fi plătit manelistului suma de 18.000 de euro, doar că acesta nu s-a mai prezentat la eveniment, la locație deplasându-se doar formația acestuia.

Prin urmare, presupușii păgubiți au mers direct la poliție, unde au depus o plângere împotriva acestuia.Mai mult decât atât, în urma sesizării făcute, Florin Salam ar fi fost contactat de oamenii legii, pentru a fi chemat la audieri, însă acesta nu a răspuns și nu s-a prezentat nici măcar o dată în fața anchetatorilor.

Un alt caz izbucnit recent ce îl are drept protagonist pe manelist este cel al unei presupuse victime, o femeie, care acuză că a fost agresată  de acesta într-o cameră de hotel la începutul anului.

În acest caz cercetările sunt efectuate de Secția 1 Poliție din Capitală sub coordonarea unui procuror de la Parchetul Judecătoriei Sectorului 1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.