Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE: Fost ministru - candidat din partea PMP la Camera Deputaţilor

pmp

Colegiul a fost vacantat recent de Maria Grapini, la timp pentru a se organiza alegeri parţiale pe 25 mai. Surse din conducerea PMP susţin că Daniel Funeriu va candida la Timişoara. Fostul ministru, aflat în concediu în Germania, a declarat pentru stiripesurse.ro că deocamdată lucrurile sunt în faza de discuţie, fără să existe o decizie în acest sens. Declaraţia lui Funeriu vine după ce zilele trecute susţinea, într-un interviu, că nu a avut niciodată „mize mici, gen un loc de deputat, un titlu de ministru”. Daniel Funeriu se află şi pe lista PMP la europarlamentare, însă pe un loc neeligibil.

La rândul său, Radu Lambrino, preşedintele PMP Timiş, a declarat că o decizie s-ar putea lua în această seară. Potrivit acestuia, două persoane cu notorietate şi-au anunţat intenţia de a candida, alegerea finală aparţinând conducerii centrale a partidului. Lambrino le-a promis însă celor doi că nu le va face publice numele înainte de transmiterea anunţului oficial.

Despre candidatura lui Funeriu se vorbeşte de mai mult timp la Timişoara. Chiar şi preşedintele PSD Timişoara, deputatul Sorin Grindeanu, declara săptămâna trecută că PMP va obţine la alegerile de pe Colegiul 3 un scor mai bun decât PDL. Singura şansă pentru un asemenea scenariu ar fi chiar desemnarea unui candidat cunoscut, cum este Daniel Funeriu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.