Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Frisoane în PNL. PSD, pe cai mari

sah

Noul Guvern tehnocrat Dacian Ciolos, sprijinit de la Cotroceni, stă între ciocan și nicovală, spun surse politice.

PNL vrea în primul rând de la noul Guvern să destructureze rețelele PSD-iste din teritoriu. Surse liberale au declarat pentru STIRIPESURSE.RO că PSD-ul va juca extrem de dur: dacă nu va fi ‚vioara întâi’ atunci va incerca să amâne sau chiar să blocheze orice tentativă de reformă a cabinetului tehnocrat, după care va arunca vina pe PNL, pe Guvernul Cioloș și pe președintele Klaus Iohannis. “Trebuie să de-PSD-izăm cât mai mult din tot ce înseamnă lanțul de implementare a politicilor guvernamentale în teritoriu”, ne-a declarat un lider PNL.

PNL-ului îi este frică și de un joc incendiar al social-democraților în Parlament. Liberalii se așteaptă ca PSD să depună pe bandă rulantă proiecte populiste pentru a da șah-mat Guvernului:

1. Dacă proiectele vor fi aprobate, atunci PSD va avea cu ce să se laude în campanie și va pune în același timp o bombă cu ceas pentru finanțe.

2. Dacă proiectele PSD nu vor fi aprobate, atunci social-democrații vor avea o și mai bună temă de campanie, spun liberalii. “Vor merge în campanie și vor spune că ‘PNL nu vrea să dea pensii, salarii, nu-i pasă de românii necăjiți și votați PSD-ul că dacă vine la guvernare o să repare toate nedreptățile’, ne-a declarat un lider PNL din teritoriu.

Vezi si: Lista noilor miniștri din Guvernul Dacian Cioloș

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.