Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Gorghiu și Blaga au dat ordin în PNL: Nu intrăm la guvernare!

alina gorghiu vasile blaga

Demisia lui Victor Ponta a produs în PNL un val de entuziasm pe care Alina Gorghiu și Vasile Blaga l-au tăiat din fașă: aripa liberală care susține intrarea la guvernare trebuie să aștepte până în 2016.

Surse de la vârful PNL au relatat pentru STIRIPESURSE.RO că mesajul celor doi copresedinti PNL, transmis fulger în partid, a fost: “Nu intrăm la guvernare decât în urma unui vot popular!”

În spatele deciziei ar sta inclusiv următorul calcul de imagine, spun sursele citate: pe unii specialiști de la fostul PDL nu i-ar dori ‘strada’ din cauza guvernarii Boc, in timp ce fostul PNL a ramas fara majoritatea ‘greilor’, o parte din ei având probleme în justiție, altă parte fiind plecați din partid, cum sunt cazurile lui Calin Popescu Tariceanu si Varujan Vosganian.

O parte a liberalilor incă mai speră, totuși, măcar într-o prezență liberală în eșaloanele inferioare ale noului Guvern Dacian Cioloș, mai spun surse din PNL.

Liberalii au mai fost anuntati ca UNPR si ALDE vor sprijini Guvernul Cioloș pentru că ‘altă majoritate nu poate să fie făcută’. “PSD rămâne sigur în Opoziție”, mai spun surse de la vârful PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.