Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - 'Grupul de la Cluj' învie în PSD

sah

Liderii PSD se vor reuni în cadrul Biroului Permanent Național pentru a lua o serie de decizii în privința organizațiilor care nu au performat în această campanie electorală și principalul punct de atracție va fi organizația PSD Cluj.

Citește și: SURSE - Adio, Programul 'Prima Casă': măsură RADICALĂ a Guvernului

Citește și: DECIZIE strategică la Curtea Constituțională: Va fi dezincriminat conflictul de interese pt aleși?

În alte vremuri, organizația de la Cluj avea o voce extrem de puternică în PSD și obținea mereu posturi importante în Guvern, dar și în funcții cheie ale statului. Acum, tandemul Dragnea-Dâncu ar dori să reînvie ”Grupul de la Cluj”, cu speranța că prin această mutare PSD va reuși să conteze și în Transilvania.

Noua generație a ”Grupului de la Cluj” va fi păstorită din umbră de vicepremierul tehnocrat Vasile Dâncu, cel care are un cuvânt greu de spus în interiorul PSD. Ca vicepremier și ministru al Dezvoltării Regionale, Dâncu este omul cu banii și are capacitatea de a-i ține aproape pe noii lideri de forță ai PSD, care au câștigat Consiliile Județene și primăriile importante.

Rețeta este bine cunoscută de Liviu Dragnea, cel care a fost la rândul său ”omul cu banii” de la Ministerul Dezvoltării, tocmai de aceea conducerea PSD este dispusă să-i facă acest serviciu lui Dâncu și îi vor impune apropiații la conducerea PSD Cluj.

În perspectivă, mișcarea va efect, pentru că ”omul cu banii” va putea finanța proiecte importante pentru PSD în țară, proiecte care vor fi folosite în campania pentru alegerile parlamentare. Rămâne de văzut, după alegerile parlamentare, cel rol va juca Vasile Dâncu în PSD, pentru că o victorie categorică a lui Liviu Dragnea în alegeri nu creează deloc premisele unei mutări a acestuia din fruntea PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.