Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - În PSD a început să circule o teorie inedită

Liderii județeni PSD au plecat marți din biroul lui Marcel Ciolacu, unde au avut o discuție informală, cu mai multe întrebări decât răspunsuri legate de ce urmează pe scena politică. O bună parte din liderii PSD au tras concluzia că nu prea se pot evita anticipatele și că la PSD evitarea anticipatelor nu este obiectivul suprem în această perioadă.

„Nu prea putem sa ne opunem anticipatelor. Daca PNL a venit dupa noi la guvernare si acum nu vrea sa guverneze, nu ai cum sa-i obligi”, a declarat un lider PSD pentru STIRIPESURSE.RO.

„Liberalii o tin langa, asa, ca ei nu vor decat anticipate. Ce sa facem? Mergem la anticipate. Din punctul meu de vedere, e chiar foarte bine”, a spus un alt lider PSD.

„Povestea asta in care ne-au dus ei, ca noua ne e frica de alegeri, s-ar putea sa-i coste mult, o sa vedem la final cine rade mai bine si mai mult”, a spus un alt lider PSD.

„Si noi am crezut ca suntem Dumnezeu pe pamant acum doi ani si s-a dovedit la final, cand au terminat romanii cu noi, ca suntem destul de pamanteni, asa. Vin scadentele, nu iarta pe nimeni”, mai consideră social-democrații.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.