Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE Klaus Iohannis a făcut mutarea pe care o pregătea de când a ajuns președinte

iohannis

La un an și o lună de la preluarea mandatului de președinte, Klaus Iohannis a făcut mutarea pe care o tot pregătea. S-a mutat în vila de protocol Lac 3, după mai bine de un an de mandat, informează surse citate de România TV. Lucrările de renovare începute în primăvara anului 2015 au costat aproape un milion de euro.

Preşedintele Klaus Iohannis s-ar fi mutat în vila Lac 3, unde a locuit Traian Băsescu pe perioada mandatelor prezidenţiale şi care, după plecarea acestuia, a intrat într-un amplu proces de renovare, început în martie 2014.

Citește și: SEX Ce se mai discută în ședința Consiliului General al Primăriei București: Propuneri de partide de sex pentru mai multe femei / VIDEO

În urmă cu câteva zile s-a vehiculat informaţia că preşedintele Klaus Iohannis urma să se mute în Vila Lac 3, reşedinţa rezervată şefilor de stat, spre finalul lunii ianuarie, cel tarziu inceputul lunii februarii.

Iohannis a aşteptat astfel ca cei de la RA-APPS să anunţe finalizarea lucrărilor, lucrări care durează de aproape un an de zile.

Citește și: Cristi Borcea a dat o nouă lovitură: Are o amantă foarte tânără și în Constanța

La finalul lunii noiembrie, Administraţia Prezidenţială preciza că preşedintele României nu a preluat încă reşedinţa oficială.

"RAAPPS va notifica Administraţia Prezidenţială cu privire la data preluării reşedinţei oficiale. Președintele României nu a avut nicio solicitare specială. După cum ştiţi, reşedinţa oficială se află in administrarea RAAPPS şi orice amenajări în curs de execuţie la imobilele din administrarea Regiei sunt stabilite de RAAPPS", preciza preşedinţia.

Citește și: Iată ce LOCURI SECRETE a decis Google să ȘTEARGĂ de pe Google Earth

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.