Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Liderii PNL și PDL îl ignoră pe Klaus Iohannis

Prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, a anunțat că el nu va negocia cu niciun politician pentru turul II al alegerilor prezidențiale. Cei din PDL au strâmbat din nas când au auzit această poziție și nici liberalilor nu le-a picat prea bine.

În țară, lupta electorală se dă corp la corp, iar liderii PNL și PDL au nevoie de alianțe pentru a obține un scor cât mai bun la turul II. Din acest motiv, ei au început negocieri punctuale cu liderii de pe plan local.

Surse din PDL ne-au explicat că liderii lor negociază în special cu primarii PMP, mulți dintre ei plecați chiar din rândurile PDL. Cei de la PDL le solicită primarilor să ignore centrul și să meargă împreună în aceste alegeri.

Nici liberalii nu stau degeaba și negociază intens cu primarii plecați la PLR-ul lui Tăriceanu, pentru a-și asigura toate voturile posibile în turul II.

De asemenea, se zvonește că mai mulți lideri vechi ai PDL, care se află în relații bune cu Monica Macovei, ar fi tatonat terenul pentru a-i cere acesteia să-și direcționeze voturile către Klaus Iohannis.

Această luptă a liderilor PNL și PDL are un dublu scop:

1. Cel firesc de a-l scoate pe Iohannis președinte

2. Fiecare lider ACL încearcă să nu termine în top 10 cele mai slabe organizații. La finalul campaniei se va trage linie și, conform tradiției din PDL, ultimele 10 organizații vor fi decapitate.

Sursa FOTO: Adevărul

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.