Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE Liviu Dragnea pregătește MATUL pentru DNA

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Liviu Dragnea la ICCJ

Liviu Dragnea a fost trimis în judecată de DNA pentru săvârşirea, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, a infracţiunilor de instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual. El a contestat, la ÎCCJ, începerea procesului, dar nu a avut câștigat de cauză. Deocamdată. Pentru că șeful PSD pregătește matul pentru DNA în acest dosar.

Conform unor surse apropiate lui Dragnea, acesta pregătește o nouă contestație la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, după ce magistrații au dispus începerea judecării pe fond. El ar vrea ca dosarul să ajungă iar la DNA, pentru reinstrumentare. Liviu Dragnea are la dispoziție 3 zile să facă actele prin care să dea lovitura și să-i convingă pe magistrați.

Citește și: Thalia a pățit-o: A fost DEZBRĂCATĂ de fani, pe scenă / VIDEO

Conform DNA, Dragnea a intervenit pentru menţinerea în funcţie şi plata drepturilor salariale pentru două angajate de la DGASPC Teleorman, deşi ştia că acestea lucrau de fapt în cadrul organizaţiei PSD Teleorman. 

În acelaşi dosar, au fost trimise în judecată şi alte persoane, printre care şi fosta soţie a lui Dragnea, Bombonica Prodana, la data comiterii faptei coordonator al Complexului de servicii destinate copilului şi familiei şi şef serviciu Secretariat din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, cu privire la săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit.

Citește și: Google a lansat primul său smartphone: Cum arată și ce poate Pixel / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.