Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Luptă subterană în Justiție

În sistemul de Justiție se duce un adevărat război subteran între ministrul Justiției, Raluca Prună și directorul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP), Cătălin Bejan.

În februarie, Prună i-a cerut lui Bejan să demisioneze din funcție, dar acesta l-a lovit pe ministru cu un refuz categoric. Sursele noastre susțin că de atunci între cei doi se duce un meci subteran de toată frumusețea.

”Eu vă pot spune că i-am cerut demisia şi domnia sa mi-a spus că nu înţelege să-şi dea demisia. I-am cerut demisia de acum o lună”, a afirmat Prună la sediul CSM.

Ba mai mult, după ce s-a trezit cu refuzul lui Bejan, Prună a fost nevoită să își ceară scuze public și a admis că ”m-am grăbit” în momentul în care a cerut demisia acestuia.

O ultimă lovitură încercată de Bejan a fost una cu manta. Prin intermediul Sindicatului Național al Lucrătorilor din Penitenciare s-a încropit un text prin care Raluca Prună este atacată pentru declarația conform căreia ”drepturile omului nu sunt un lux”.

Ulterior, textul a fost asumat de către cei de la ALDE, care l-ar fi preluat și l-au introdus în Parlament sub forma unei noțiuni simple.

AICI textul celor de la SNLP.

AICI moțiunea simplă inițiată de ALDE.

P.S. După ce și-a făcut efectul lovitura și textul a fost preluat de ALDE, cei de la SNLP au făcut o mică modificare și au anunțat că acest text este preluat drept o moțiune simplă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.