Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Mihai Tudose și-ar fi început campania internă în PSD: tur de forță al premierului

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea tudose parlament

Premierul Mihai Tudose pare că dorește să speculeze problemele cu legea pe care le are Liviu Dragnea și încearcă să devină principalul pol de putere în partid.

Citește și: VIDEO - Președintele executiv al PSD anunță primul ministru REMANIAT din Guvernul Tudose. I s-a găsit și înlocuitor

Premierul a început un tur de forță în partid și a efectuat vizite atât la grupul PSD de la Senat, cât și la grupul PSD de la Camera Deputaților.

Surse din cadrul grupului PSD de la Senat ne-au precizat că premierul Mihai Tudose nu a venit să prezinte problemele Guvernului, ci mai degrabă să asculte doleanțele parlamentarilor.

”Da, a vorbit cu fiecare în parte, a încercat să asculte pe fiecare și mod normal s-a ajuns la un acord privitor la anumite proiecte importante, care erau și în programul de guvernare, dar ne-a dat asigurări că se va respecta programul și în 2018”, ne-au precizat surse din PSD.

Sursele noastre susțin că premierului i s-au propus mai multe proiecte de infrastuctură, la care premierul și-a dat acordul de principiu, iar sumele vor fi cuprinse în bugetul pe anul 2018.

Întrebat la ieșire, de jurnaliști, dacă a fost în campanie electorală în PSD, Tudose a negat, susținând că nu are de ce să își facă campanie electorală, dar cei mai mulți parlamentari exact lucrul acesta l-au înțeles.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.