Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE: Munteanu intră în laboratoarele PNL

Schimbarea bruscă de candidat la Capitală a dat peste cap planurile echipei de campanie a PNL, iar Marian Munteanu este ca și picat din lună când vine vorba de strategia de comunicare a liberalilor.

Surse din PNL ne-au explicat că Marian Munteanu va intra într-un tur de forță, fiind împărțit între aparițiile publice și munca de laborator din spatele candidatului.

În primul rând, Marian Munteanu a început să fie pus la curent cu punctajele partidului ”nu de alta, dar se trezește vorbind aiurea pe câmpii”, ne-au precizat surse din PNL. Acestuia i s-a sugerat chiar să renunțe la unele dintre temele sale predilecte, care țin de militantismul naționalist, dar și la criticile virulente aduse clasei politice.

Citește și: Momente HALUCINANTE la Antena 3 cu Marian Munteanu

Liberalii caută și mesajul cel mai potrivit pentru Marian Munteanu, un mesaj care să se potrivească și cu campania de până acum a partidului. ”Ăsta va fi în toate sectoarele și nu putem să-i dezavantajăm pe ceilalți candidați. Trebuie să coordonăm mesajul”, ne-au mai precizat sursele.

Pe lângă strategiile de comunicare, liberalii au început să facă și studii aprofundate pentru profilarea candidatului. Aceștia vor organiza în cel mai scurt timp focus grupuri și alte tipuri de studii pentru a afla ce vor bucureștenii de la Marian Munteanu.

Citește și: Care este cea mai mare durere a lui Marian Munteanu, candidat PNL la Capitală

Până acum, liberalii știau dintr-o serie de focus grupuri anterioare că în București ar fi preferat un candidat provenit din societatea civilă, dar la modul concret, cu nume și persoană, nu știau mai nimic.

De asemenea, începe și partea cea mai grea și anume strângerea de semnături. Acest proces este anevoios, greoi și timpul rămas este unul destul de scurt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.