Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surse | Nume-surpriză găsit de Ben-Oni Ardelean pentru noul partid conservator. Se anunță bătălii electorale dure în 2024

Radu Pop
ben-oni ardelean

PACE - spun sursele noastre că este numele partidului care va intra în bătăliile electorale din 2024 sub coordonarea fostului vicepreședinte al PNL, deputatul Ben-Oni Ardelean.

Cu câteva săptămâni în urmă, deputatul șoca scena politică românească, producând un „Breaking news” național, fiindcă era una din personalitățile foarte cunoscute ale PNL, ani de zile militând pentru partid în diverse proiecte politice și emisiuni televizate, însă a decis să declare lansarea unei noi platforme politice conservatoare.

Ardelean declara atunci că „cetățenii astăzi au lehamite față de clasa politică, cascada de gafe și haosul guvernamental au dus la decredibilizarea totală a acesteia”.

Intenția sa, spunea Ardelean, este aceea de a „aduce profesioniști, lideri de domenii din toate sferele din societate, în zona deciziilor publice, fiindcă doar experiența, expertiza și responsabilitatea acestora poate produce un proiect de țară, care să aibă ulterior și o strategie predictibilă de ieșire din crizele multiple cu care ne confruntăm. Actuala guvernare a produs bulversaj și haos”.

Se știe că zonele de influență pe care deputatul le are sunt semnificative, mai ales în relația transatlantică, cu precădere în Statele Unite ale Americii, iar jocul politic la nivel național în 2024 va depinde mult de ceea ce se va întâmpla peste ocean.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.