Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surse: Opoziția internă din USR acuză un Congres 'mut'

Radu Pop
sigla USR
USR

Congresul USR a validat, sâmbătă, într-o şedinţă online, rezultatul votului pentru preşedinţia partidului, ca etapă finală a alegerilor interne desfăşurate la începutul lunii iulie. Preşedinţia USR a fost câştigată, din primul tur al alegerilor interne, de Cătălin Drulă, cu 71,3% din voturile exprimate.

Opoziția internă din USR a acuzat faptul că, profitând de formatul online al Congresului, „echipa câștigătoare” nu a permis intervențiile membrilor de partid pentru a evita luările de poziție contondente, spun surse din partid.

Potrivit surselor citate, participanții la Congres nu ar fi avut posibilitatea să intervină, iar Congresul s-a desfășurat pe repede-înainte.

O altă nemulțumire de la Congresul USR a fost legată de faptul că s-a anunțat doar procentul cu care a fost votat raportul comisiei electorale privind numărarea voturilor pentru candidați, raport prin care se confirmă alegerea lui Cătălin Drulă, dar nu s-a anunțat numărul persoanelor care au votat acest raport.

La Congres s-a anunțat doar că 97% dintre delegaţii prezenţi au votat pentru validarea în funcţia de preşedinte al partidului a lui Cătălin Drulă pentru un mandat de patru ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.