Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - PNL cheamă tehnocrații la raport: întâlnire DECISIVĂ cu Cioloș

puterea.ro
dacian ciolos

Liberalii s-au săturat să deconteze gratuit performanțele slabe ale Cabinetului Dacian Cioloș și au solicitat o întâlnire cu premierul și câțiva miniștri, în care se va discuta cu cărțile pe masă.

Potrivit surselor noastre, întâlnirea dintre liberali și Guvern va avea loc marți, iar din partea Executivului vor participa premierul Dacian Cioloș, ministrul de Interne, ministrul Fondurilor Europene, ministrul Sănătății, dar și alți membri ai Cabinetului.

Citește și: RĂZBOI în Guvern: consilierul lui Cioloș, atac FĂRĂ PRECEDENT la un ministru

Din partea PNL, vor participa atât omenii din conducerea centrală, cât și oameni din teritoriu, care au nemulțumiri mari legate de activitatea Executivului în țară.

Liberalii vor să ceară Guvernului o serie de măsuri mai aplicate și rapide, în schimbul susținerii acordate în Parlament. De asemenea, liberalii sunt foarte nemulțumiți că Dacian Cioloș a păstrat mulți dintre oamenii PSD în deconcentrate și îi vor solicita lui Cioloș mazilirea acestora. Pe de altă parte, vor cere Guvernului reciprocitate în sprijinul acordat, iar pentru că PNL sprijină Executivul ar dori să beneficieze de funcții în teritoriu.

Principalele nemulțumiri au fost exprimate de liderii PNL din teritoriu, care susțin că Executivul a tolerat acțiunile PSD la alegerile locale, iar aceștia s-au plâns de aceste probleme la centru. Liderii PNL îi vor pune în vedere lui Dacian Cioloș că există câteva condiții pentru a susține în continuare Guvernul și nu va mai fi până acum, o susținere fără reciprocitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.