Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - PNL îl ține în joc de glezne pe Tăriceanu

tariceanu-stiripesurse.ro

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, are emoții mari pentru scaunul pe care deocamdată îl deține. Liberalii, alături de gruparea Geoană&Vanghelie au anunțat public că forțează schimbarea majorității de la Senat.

Socotelile de acasă nu prea se potrivesc cu cele din târg, iar cei din PNL se văd nevoiți să amâne acțiunea de mazilire a lui Tăriceanu.

”În momentul ăsta nu avem majoritate, dar se lucrează intens și există premisele unei schimbări, însă nu se știe exact când. Cel mai probabil lucrurile se vor lămuri în luna martie, nu acum”, ne-au declarat surse PNL.

Dacă reușesc să-l schimbe pe Tăriceanu, liberalii vor forța schimbări semnificative în toată arhitectura de conducere a Senatului. ”Senatul e important pentru că de acolo poate pleca totul. Dacă ai spart Senatul, pe urmă la Cameră va fi ceva mai ușor, că și acolo se duc negocieri intense”, ne-au precizat surse PNL.

Între timp, cei de la PSD îl protejează pe Tăriceanu. Acesta conduce foarte rar ședințele Senatului, pentru a nu se expune și l-au băgat în Comisia de Constituție. Președinția acestei Comisii ar putea fi polița de asigurare a lui Tăriceanu, în caz că pierde scaunul de președinte al Senatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.