Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE Pro România o să facă show în Parlament cu PNL la guvernare

sah

PNL și Pro România s-au aliat pentru moment să schimbe Guvernul, dar daca trece motiunea de cenzura, vor intra într-un război total, au zis surse din ambele partide pentru STIRIPESURSE.RO.

Liberalii spun că sunt abordați pe holuri de parlamentari Pro România care le spun, râzând, că fac o greșeală dacă intră la guvernare și că vor avea de înfruntat o opozitie dura din partea lor. 'Noi știm să facem opoziție, nu ce-ați făcut voi. O să vedeți', ne-au relatat surse din PNL din discutiile pe care le au cu parlamentarii Pro Romania. Liberalii mai spun ca se asteapta la surprize neplacute si din partea USR.

In tabara formatiunii lui Victor Ponta se mizeaza pe faptul ca partidul ajunge la 50 de parlamentari si ca fara Pro Romania nu prea se mai pot face aranjamente politice. Surse din partid au zis pentru STIRIPESURSE.RO ca formatiunea o sa depuna motiuni simple impotriva ministrilor PNL, o sa atace la CCR legi sustinute de Guvernul PNL și o sa foloseasca tot arsenalul din dotare sa puncteze fiecare pas gresit al noilor guvernanti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.