Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - PSD dă în clocot. Întâlnire tensionată cu UNPR

negocieri

Liviu Dragnea și Gabriel Oprea se vor întâlni, marți, la prânz, împreună cu parlamentarii PSD și UNPR, pentru o discuție legată de relația dintre cele două partide.

Deja UNPR și-a făcut anunțate intențiile. Surse din PSD spun că la ședința de luni a senatorilor social-democrați, Haralambie Vochițoiu le-a spus PSD-iștilor că trebuie să rămână împreună, că UNPR rămâne aliatul PSD și că trebuie să se treacă peste toate problemele dintre cele două partide. Șerban Mihăilescu ar fi venit la ședință să se asigure că Vochițoiu a transmis mesajul corect.

Surse din PSD au declarat că gestul UNPR i-a scos din sărite pe social-democrați. "Au enorm de mult tupeu, după ce-au dat jos Guvernul să vină acum să vrea să fim aliați", spun unii PSD-iști. PSD-iștii sunt extrem de nervoși că UNPR a rupt coaliția și nu a susținut premierul PSD, acceptând imediat propunerea lui Klaus Iohannis.

Mai mulți PSD-iști au declarat că dacă discuția de marți va fi 'liberă' în sensul în care fiecare să spună ce gândește, întâlnirea s-ar putea transforma într-un scandal.

În acest moment, UNPR vrea să meargă în alianță cu PSD la alegerile locale și parlamentare de anul viitor și așteaptă o ofertă cât mai bună din partea lui Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.