Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surse PSD: Culisele negocierilor pe Codul Fiscal

comisie

Liberalii au renunțat, joi, la o parte din solicitările cu care s-au prezentat la ședința tehnică pe marginea Codului Fiscal, au relatat surse PSD pentru STIRIPESURSE.RO.

Potrivit surselor citate, PNL a sustinut in cadrul negocierilor ca reducerea TVA de la 24 la 20 la suta sa nu intre in vigoare de la 1 ianuarie 2016, asa cum prevede Codul Fiscal, ci de la 1 iulie 2016. Liberalii au mai venit cu propunerea eliminarii taxei pe constructiile speciale (taxa pe stalp) din 2017. Ambele idei au fost abandonate de liberali in comisie, dupa că ministrul Finanțelor a intervenit ferm în defavoarea acestora.

Anumite intepături politice intre PSD si PNL au avut loc in cadrul sedintei, liberalul Eugen Nicolaescu fiind deranjat de intrebarile PSD. "Va rog sa nu politizam discutia", ar fi spus acesta, au relatat surse social-democrate.

Liberalii au incercat mai multe variante de modificare a Codului Fiscal, la fiecare varianta intreabandu-l pe ministrul Eugen Teodorovici ce impact bugetar ar avea o masura sau alta, au mai declarat surse PSD.

Pentru mai multe informatii: Acordul semnat de PNL-UNPR-UDMR

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.