Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - PSD forțează o ședință a coaliției pentru a schimba pragurile de impozitare: românii care vor plăti zero impozit

Facebook
Marcel Ciolacu Florin Citu Kelemen Hunor coalitie guvern

Liderii PSD au ajuns la un pachet de măsuri pentru schimbarea pragurilor de impozitare, iar acum încearcă convocarea unei ședințe de coaliție pentru a pica de acord cu liberalii.

Conform surselor noastre, PSD ar dori mai multe praguri de impozitare, iar cei cu venitul minim pe economie ar urma să plătească fie impozite foarte mici sau chiar deloc.

PSD insistă cu impozitarea suplimentară a salariilor mari și a pensiilor speciale. Se dorește o impozitare a pensiilor speciale, în așa fel încât acestea să ajungă la un nivel decent.

De asemenea, se gândește un pachet de deduceri de impozite pentru cei cu salarii mari în servicii precum after school, asigurări, pensii private etc. Practic, cei cu salarii mari vor pierde pe o parte și vor câștiga pe cealaltă.

Deocamdată nu exista un acord în coaliție pentru schimbarea pragurilor de impozitare, iar liberalii ezită din cauza faptului că electoratul PNL se află în zona celor care vor fi afectați de aceste măsuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.