Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - PSD ia în calcul un protest la DNA. Lideri din partid acuză supravegherea tranzacțiilor financiare

sah

În PSD se discută despre o formă de protest la sediul DNA cu privire la anchetarea de către procurori a cheltuielilor partidului în anii 2017 și 2018, au relatat surse social-democrate pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

Potrivit surselor citate, este posibil ca în următoarele zile să aibă loc o vizită a unor lideri PSD la sediul DNA pentru a depune scrisori de protest însoțite de acuzații de partizanat politic pentru procurorii care verifică cheltuielile PSD.

Social-democrații spun că eficienţa şi oportunitatea cheltuielilor unui partid se hotărăsc de organele de conducere ale formațiunilor.

De asemenea, în PSD s-a discutat că DNA ar fi obținut emiterea unui mandat de supraveghere pentru toate tranzacțiile financiare ale partidului din anii 2017 - 2018 și că nu este normal ca procuratura să dețină spre studiu și analiză toată strategia unui partid politic, au mai relatat surse din PSD pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

Trezorierul PSD, Mircea Drăghici, a fost pus sub urmărire penală de procurorii DNA, la începutul lunii aprilie, într-un dosar legat de finanțarea PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.