Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - PSD intră în efectiv de luptă

psd-senat

Liderii PSD au avut o ultima ședință a Comitetului Executiv, în care s-a pus la punct strategia pentru această toamnă politică. După ședință, liderii PSD vor avea o lună de concediu, dar din luna august se intră în campania pentru alegerile parlamentare.

Citește și: Lovitură de teatru în cazul plagiatului lui Ponta: 'Juridic, hotărârea nu este acoperită'

Liderul PSD Liviu Dragnea le-a cerut tuturor liderilor județeni ca imediat după revenirea din vacanță să înceapă munca de organizare în fiecare județ și a cerut ca pentru aceste alegeri să fie racolați noi membri PSD.

În aceeași ședință, liderii au fost informați că încă de pe acum s-a comandat un studiu amplu pentru alegerile parlamentare, în așa fel încât la momentul septembrie să se cunoască exact parametrii în care stă partidul. Un astfel de studiu a avut PSD și la alegerile locale, iar rezultatele au fost exacte. În studiul pentru locale se arăta că PSD poate câștiga Capitala integral, ceea ce s-a și întâmplat.

Obiectivul PSD pentru alegerile parlamentare este să obțină un scor de peste 40%, iar pentru asta, Liviu Dragnea a cerut mobilizare maximă din partea noilor președinți de Consilii Județene, dar și a primarilor PSD.

O altă problemă este formarea listelor pentru alegerile parlamentare, iar la PSD s-a stabilit că acestea vor fi terminate până în septembrie. Se anunță negocieri dure, dar liderii PSD au stabilit că, în principiu, nu vor mai lua pe nimeni alături de ei și lista va fi compusă doar din social-democrați.

Un alt obiectiv al PSD este atragerea de valori pe lista pentru parlamentare. Artiști sau oameni cu notorietate pe plan național sau local vor fi racolați de PSD, în vederea unei candidaturi la parlamentare. Nu este exclus ca în toamnă PSD să anunțe câteva vedete pe aceste liste.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.