Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - PSD nu renunță la un șef de instituție important: premieră în ultimii ani

sfat negocieri

Dincolo de războiul din justiție, în Parlament lucrurile își urmează cursul firesc, iar negocierile pentru funcțiile oferite prin votul acestei instituții sunt la ordinea zilei. În această perioadă s-a vorbit, în cercul puterii, despre funcția de președinte al TVR, deținută în prezent prin interimat de către Doinea Gradea.

Citește și: Dezvăluirea momentului! Dragnea și Tăriceanu s-ar fi implicat în lupta pentru șefia FRF: Pe cine susțin cei doi lideri ai Coaliției

Surse din conducerea coaliției PSD-ALDE ne-au precizat că Doina Gradea este în continuare în grațiile PSD și odată ce va fi dezbătut raportul de activitate al TVR, Doinea Gradea va primi un mandat de președinte plin al televiziunii naționale.

Doina Gradea a fost votată președinte interimar al TVR în septembrie 2017, dar în 6 luni de la aceea dată, partidele parlamentare, Guvernul, Preşedinţia şi angajaţii TVR trebuie să își desemneze reprezentanţii în Consiliul de Administraţie, care va trebui să primească girul legislativului şi să aleagă ulterior un preşedinte.

Decizia este una cu importanță majoră pentru că președintele TVR va asigura conducerea inclusiv la începutul anului 2019. Acest an este deosebit de important pentru că România va prelua președinția semestrială a Uniunii Europene, iar în plan intern vom avea două rânduri de alegeri: europarlamentare și alegeri prezidențiale.

De asemenea, anul 2018 este Anul Centenarului, iar TVR va juca un rol foarte important în organizarea și expunerea media pentru evenimentele organizate de autoritățile centrale și locale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.