Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - PSD pregătește o acțiune fulger în Parlament

Inquam Photos / Octav Ganea
Liviu Dragnea

PSD se pregătește de o acțiune fulger în Parlament, după ce Guvernul va trimite legea bugetului de stat. Această lege va fi trimisă de Guvern în jurul datei de 25 ianuarie și va intra imediat în proceduri parlamentare.

Citește și: Liviu Dragnea: 'Șansele să mă pună jos sunt mici. Am ales să mor în picioare!' / VIDEO

Citește și: Vine marea amnistie fiscala!

Surse din PSD ne-au explicat că Liviu Dragnea dorește să treacă cât mai rapid legea bugetului și tocmai de aceea i-a lăsat pe liderii PSD din Parlament să negocieze cu opoziția amendamente la buget.

Primii care au profitat de ”ofertă” sunt cei de la PNL, în special parlamentarii liberali cu mare experiență în Legislativ. Sursele noastre susțin că liberalii nu se vor obosi foarte tare să vină cu amendamente și nici nu vor provoca discuții prea încinse în comisiile de specialitate.

În aceste condiții, PSD mai are de negociat cu PMP, pentru că la USR se mizează pe lipsa de experiență a oamenilor lui Nicușor Dan, care nu știu încă dedesupturile unei legi a bugetului și nici înțelegerile subterane care se fac în Parlament.

Este foarte posibil ca planul lui Dragnea să se materializeze, iar legea bugetului de stat va fi trecută în doar câteva zile prin Parlament, în așa fel încât unele măsuri prevăzute în programul de guvernare al PSD să poată intra în vigoare de la 1 februarie.  Singurul care mai poate opri tăvălugul PSD este președintele Klaus Iohannis, care poate retrimite legea bugetului în Parlament sau să o întârzie la promulgare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.