Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea: 'Șansele să mă pună jos sunt mici. Am ales să mor în picioare!' / VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
Iohannis  Dragnea

Liviu Dragnea îi transmite un mesaj președintelui Klaus Iohannis, dar și celor care îl atacă. Liderul PSD îi anunță că, în ciuda condamnării cu suspendare din Dosarul Referendumului și a dosarului penal în care e implicată și fosta sa soție, caz instrumentat de DNA, nu se va lăsa intimidat și nu va ceda.

”La mine sunt șansele foarte mici ca să mă pună jos. Eu dacă mor, am ales să mor în picioare. Dar, sper să nu ajungem acolo. Nu știu despre colegii mei, sper să reziste și ei. Ati spus ca este un razboi Iohannis - Dragnea. Eu nu sunt in razboi cu dl presedinte. A, ca este o presiune foarte mare, ca sunt amentintari in privinta mea, da. O să fac tot ce pot să protejez și guvernul și Parlamentul de aceste agresiuni. Nu război!”, a spus Dragnea la Antena 3, la emisiunea Sinteza Zilei, realizată de Mihai Gâdea.

Citește și: Vine marea amnistie fiscala!

Președintele PSD a vorbit și despre întâlnirea de miercuri de la Palatul Cotroceni. Klaus Iohannis l-a chemat la discuții pe premierul Sorin Grindeanu, dar și pe ministrul Finanțelor, Viorel Ștefan.

”A spus ca doar eu stiu programul de guvernare si ca sa ii invat si pe ei. Nu știu de ce îi cheamă. Poate ca să vadă dacă au fost la mine la meditații și i-am învățat.”, a adăugat Dragnea.

Citește și: Angelina Jolie și Brad Pitt divorțează cu un judecător…PRIVAT

Primul ministru care s-a remarcat în aceste prime zile de guvernare PSD e Carmen Daniela Dan, ministrul Internelor, e de părere Dragnea. Laura Codruța Kovesi a vorbit despre dosarul de la DNA în care s-a făcut un denunț la adresa lui Dan și a spus că aceasta nu are nicio calitate, deocamdată, cercetările efectuându-se in rem, față de fapte, nu față de persoane.

”Sigur ca am intrebat-o dupa ce a aparut aceasta mizierie. Doamna Carmen Dan e o femeie puternică și e cinstită. E foarte cinstită. Nu a fost întrebată de nimeni, nimic, până acum. Nora lui Virgil Măgureanu nu a semnat niciun denunț împotriva sa, poate Florin Ghiulbenghian.”, a punctat Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.