Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - PSD se pregătește de un nou război cu Iohannis: strategii au creionat mesajele în culise

strategie

În aceste zile, în Parlament, se duce o bătălie dură între coaliția de guvernare PSD-ALDE și partidele de opoziție pe Legea bugetului de stat pentru anul 2019. Ajunsă cu o întârziere de 3 luni în Parlament, cei de la PSD și ALDE se grăbesc acum să o treacă prin procedurile legislative și vor să scoată bugetul într-un timp record de numai 4 zile.

Citește și: Klaus Iohannis, ieșire NERVOASĂ pe buget: 'Parlamentul să revină la ce s-a decis în CSAT. Luați bani de la partide pentru sănătate'

Strategia coaliției PSD-ALDE este însă bine pusă la punct. Surse din cadrul coaliției ne-au explicat că se așteaptă ca președintele Klaus Iohannis să blocheze cât poate de mult Legea bugetului. Aceștia se așteaptă ca președintele să o retrimită în Parlament și să atace legea la CCR.

După comunicatul de presă al președintelui Klaus Iohannis lucrurile s-au limpezit și este clar că președintele va lupta pe toate fronturile cu PSD și ALDE.

În culise, strategii PSD deja au creionat mesajele. Președintele va fi acuzat că sabotează viitorul României din cauza faptului că nu grăbește adoptarea bugetului. De asemenea, Iohannis va fi acuzat că face asta pentru a proteja interesele SRI, asta din cauză că are interesul ca aceste Serviciu să-l ajute să câștige un al doilea mandat.

Surse din cadrul coaliției ne-au precizat că este de așteptat ca tot acest război să se termine spre finalul lunii martie sau chiar mai târziu. Din acel moment se va startul campaniei pentru alegerile europarlamentare, așa că de aici încolo scena politică va fi în flăcări până după prezidențiale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.