Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Răfuială în Parlament: PMP își vânează transfugii cu acțiuni în instanță

documente

Oamenii lui Traian Băsescu pun tunurile pe foștii colegi care au plecat la PSD. După ce a cerut încetarea mandatului deputatului Octavian Goga, PMP pregătește acum o acțiune în instanță împotriva senatorul Ion Ganea, au spus surse din partid pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

PMP-iștii spun că Ion Ganea a fost confirmat în 2011, prin decizie a instanței, ca având calitatea de „lucrător al Securității”, dar în 2016, la candidatura pentru parlamentare, Ganea a semnat o declarație pe proprie răspundere că nu a fost lucrător sau colaborator al Securității.

PMP vrea acum să facă plângere în instanță și să ceară încetarea mandatului lui Ganea ca să îi facă loc în Senat unui alt PMP-ist.

După ce a ajuns parlamentar, Ion Ganea a spus că a lucrat în contraspionaj timp de 30 de ani. „Nu am colaborat cu Securitatea inainte de anul 1989, ci am fost ofițer de informații în cadrul unui serviciu de contraspionaj”, a declarat Ganea pentru Agerpres, la vremea respectivă.

La Camera Deputaților, PMP cere încetarea mandatului deputatului PSD Octavian Goga (ex-PMP), condamnat definitiv la închisoare cu suspendare. Miza este aceeași: recuperarea unui loc pierdut în Parlament. Un PMP-ist deja i-a făcut plângere penală lui Goga.

Citește și: PNL a decis lista pentru europarlamentare: Crin Antonescu a fost lăsat în afară, însă locurile eligibile sunt pline de surprize .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.