Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Rezultatele întâlnirii decisive dintre Victor Ponta și Liviu Dragnea

ponta dragnea oprea

Liderul PSD, Liviu Dragnea și fostul lider, Victor Ponta au avut două întâlniri, după ce o bună perioadă de timp s-au aflat într-un război rece. O întâlnire foarte interesantă a avut loc, joi seară, între cei doi lideri ai PSD.

Citește și: PDL-știi revin în forță. Și-au asigurat locurile de top pe liste. LISTE secrete de candidați/ SURSE

Vezi și: SURSE - Sondajul care complică marile jocuri: PNL, șanse mici să facă Guvernul

Citește și: SURSE - Întâlnire secretă între Ponta și Dragnea: obiectiv FABULOS în alegeri

Conform unor surse din PSD, întâlnirea a produs rezultate concrete, pentru că cei doi lideri ar fi ajuns la o înțelegere. Victor Ponta s-a arătat foarte încântat de reacția publică a lui Liviu Dragnea, după noul dosar la DNA. Dragnea l-a apărat public și a spus că indiferent de Codul de Etică al PSD, Ponta trebuie să se afle pe liste. Practic, Dragnea îi întoarce favorul lui Ponta, cel care l-a apărat în momentul condamnării din ”Dosarul Referendumul” și i-a cerut să nu demisioneze din fruntea PSD.

În urma întâlnirii Ponta-Dragnea, fostul lider a primit asigurări că va beneficia de tot sprijinul partidului, iar în schimb Ponta ar fi promis că joacă cu toate armele în tabăra PSD. Mai mult, după alegeri Ponta va fi unul dintre favoriți la o funcție publică înaltă, dacă PSD va câștiga scrutinul din decembrie.

Totodată, cei doi lideri au convenit să nu se atace public, pentru că discuțiile ar face rău partidului, în plină campanie electorală.

Rezultatele acestei înțelegeri vor fi parafate la Comitetul Executiv din 20-12 septembrie, care ar putea avea loc în Delta Dunării. Acolo, Liviu Dragnea va cere un vot de încredere pentru Victor Ponta și este foarte probabil că întreaga conducere îl va aproba.

Comitetul Executiv din Delta Dunării va da startul campaniei electorale pentru PSD. Listele vor fi aproape gata, iar cuplul Dragnea-Ponta va începe să efectueze vizite în țară. S-ar putea aplica, în anumite cazuri, strategia de la locale, când cei doi lideri au mers separat în diferite județe, pentru a acoperi o zonă cât mai mare.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.