Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - S-au împotmolit negocierile dintre PNL și alianța USR-PLUS

library.com
negocieri

Liderii PNL și cei din alianța USR-PLUS încearcă, în această perioadă, să pune bazele unei alianțe pentru alegerile locale. Conform surselor noastre, negocierile s-au împotmolit și nici nu se întrevăd șanse ca alianța să fie parafată.

Citește și: Primul sondaj în București după Starea de urgență. PNL și PSD sunt umăr la umăr. Joc tare la Primăria Generală (CURS)

Surse apropiate negocierilor ne-au explicat cum s-au purtat discuțiile. Cei de la USR-PLUS au cerut procent din partea PNL pentru a-și pune candidați la CJ-uri și primării de mari orașe. Liberalii n-au cedat niciun loc pentru CJ-uri și mari orașe, considerând că aici PNL dispune deja de oameni cu experiență în funcții și cu șanse reale de a fi realeși, în timp ce USR-PLUS nu dispune de o astfel de rezervă de cadre.

Cei de la USR-PLUS au fost dispuși să renunțe la CJ-uri, dar au cerut la schimb mari orașe, în special în centrele universitare. Cei de la PNL au refuzat din start o astfel de variantă, asta pentru că au primari în funcție în marile orașe universitare, iar aceștia doresc să candideze pentru un nou mandat.

De asemenea, cei de la USR-PLUS au solicitat cel puțin Sectorul 1, dar liberalii s-au opus. Ei consideră că au o șansă bună să câștige în Capitală în aproape toate sectoarele.

Conform surselor noastre, până la urmă, se va candida separat, singura alianță fiind cea la București, acolo unde USR-PLUS îl va sprijini pe Nicușor Dan, candidat independent susținut și de PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.