Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Se precipită jocurile din PSD: efectul secundar al moțiunii de cenzură

cal sah

PSD nu și-a fixat Congresul pentru că așteaptă deznodământul moțiunii de cenzură. Surse din PSD au declarat pentru STIRIPESURSE.RO că dacă pică Guvernul Orban și se intră în logica anticipatelor, noua realitate politică are șanse mari să precipite și cursa internă din formațiunea social-democrată.

„Daca sunt simultan locale si parlamentare, sefia PSD o sa se joaca acum pentru urmatorii 4 ani”, au zis surse din conducerea PSD. „Nu se mai asteapta pana anul viitor pentru adevarata sefie a PSD”, au mai declarat sursele citate. Important de mentionat ca in discutiile interne, liderul interimar PSD Marcel Ciolacu s-a declarat convins weekend-ul trecut că motiunea de cenzura trece si Guvernul pica. De asemenea, PSD nu va vota al doilea guvern Ludovic Orban.

Mai multi lideri PSD s-au pronuntat in sedintele din weekend pentru anticipate, unul din ei fiind Claudiu Manda, lider PSD Dolj.

În acest moment, PSD a stabilit că dupa alegerile parlamentare din iarnă va avea loc in 2021 un nou Congres. În discuțiile interne lideri importanti ai PSD spun ca echipa aleasa la Congresul programat in aceasta luna va fi una 'interimara' pana la viitorul Congres din 2021 unde la sefia PSD ar fi bine sa se instaleze un lider cu profil de prezidentiabil.

În caz de anticipate, Congresul PSD ar putea să fie amânat, astfel, în vară.

VEZI SI: SURSE - LISTA PSD cu 4 prim-vicepreședinți + posibilă surpriză la Consiliul Național. Cine este în pole-position pentru Congres .

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.