Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Se stinge focul în PNL: zarurile au fost aruncate

Liderii PNL au avut o lungă perioadă în care, în interiorul partidului, au fost tensiuni din cauza organizațiilor de sector din București. Imediat după alegerile locale, liderii filialelor de sector au fost obligați să demisioneze, iar conducerea centrală a dorit, inițial, să trimită oameni de la centru să gestioneze organizațiile.

Citește și: LOVITURĂ pentru Traian Băsescu: A fost TRIMIS ÎN JUDECATĂ

În București a început o bătălie subterană, pentru că mai mulți dintre foștii lideri nu au dorit să lase frâiele din mână și au făcut jocurile pentru a rămâne în continuare la conducerea organizațiilor. Motivul: la alegerile locale, mulți dintre candidați au fost parașutați de la centru, iar liderii de sector invocă faptul că nu își pot asuma responsabilitatea pentru rezultatele slabe.

În cele din urmă, conducerea centrală a PNL a decis să fie organizate alegeri în toate cele șase organizații de sector din București. Surse din PNL ne-au precizat că aceste alegeri vor avea loc pe data de 8 august în Sectorul 6 și pe datele de 23-24 și 25 august în restul organizațiilor de sector. Aceste date vor fi validate în Biroul Politic Național al PNL, care se reunește astăzi.

Din informațiile existente până acum, zarurile au fost aruncate, pentru că majoritatea foștilor lideri ai filialelor de sector și-au aranjat apele și vor recuceri un nou mandat în fruntea organizațiilor de sector

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.