Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE Senatoarea Alina Gorghiu, FAVORITA PNL pentru șefia Senatului - Camera Deputaților încă se joacă

www.facebook.com
gorghiu

Informație pe surse. Senatoarea de Timiș Alina Gorghiu ar putea fi noul șef al Senatului, dacă PNL obține majoritatea necesară pentru a-l demite pe Teodor Meleșcanu.

"Președintele Klaus Iohannis le-a transmis, luni, liberalilor să încerce să facă demersuri pentru a prelua conducerea Camerei Deputaților și a Senatului, au declarat surse politice, pentru MEDIAFAX.

Citește și: Pagina de Facebook a lui Liviu Dragnea, luată cu ASALT de internauți NEMULȚUMIȚI după mesajul acestuia de 1 Decembrie

Șeful statului a reiterat, în cadrul Biroului Executiv al PNL, că liberalii nu trebuie să subestimeze PSD și să aibă în vedere că acesta este adversatul politic al partidului și nu USR, au adăugat sursele citate. El le-a mai spus să nu accepte în partid „primari trădători”.

Potrivit surselor menționate, președintele Iohannis a mai precizat că susține alegerile anticipate.

Regulamentul Camerei Deputaților nu ar permite momentan schimbarea lui Marcel Ciolacu de la șefia Camerei Deputaților.

În schimb, liberalii ar lua-o în calcul pe Alina Gorghiu pentru șefia Senatului, în contextul în care există o sesizare la CCR privind alegerea lui Teodor Meleșcanu în funcția de președinte al Senatului, au spus surse din PNL, pentru MEDIAFAX.

Curtea Constituțională a decis, miercurea trecută, să amâne pe 11 decembrie pronunțarea pe sesizarea făcută de mai mulți parlamentari independenți, ALDE, PNL, PMP, UDMR cu privire la alegerea lui Teodor Meleșcanu în funcția de președinte al Senatului.

Klaus Iohannis a discutat aproximativ o oră și jumătate cu liberalii, în ședința BEX al PNL care are loc, luni, la Parlament.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.