Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Strategie la rupere a lui Ponta: superioritate față de adversari

ponta5

Premierul Victor Ponta a făcut cel puțin două gesturi în acest debut de campanie electorală prin care a dorit să arate că el este favoritul tribunelor și va câștiga meciul fără probleme.

Primul gest al lui Ponta a fost să anunțe că va provoca candidatul care intră cu el în turul II la trei dezbateri, pe teme de interes major. Al doilea gest a fost relatat de Dan Diaconescu, care susține că toți candidații au primit din partea lui Ponta o scrisoare în care îi invită la dezbateri.

Surse din PSD ne-au lămurit ce înseamnă aceste gesturi ale lui Ponta. ”E ca la fotbal. Echipa gazdă e mare favorită, conduce, dar presează în continuare pentru a nu se trezi cu un gol în ultimul minut de joc”, ne-au explicat cei din PSD.

Sursele noastre susțin că Victor Ponta joacă pe cartea învingătorului pentru a se contura în percepția electoratului drept câștigător de drept al acestor alegeri, votul fiind doar o confirmare. ”Din nou, ca la fotbal. Joacă Barcelona cu o echipă mult inferioară și toată lumea știe că va câștiga, singura necunoscută fiind rezultatul”.

Cei din PSD susțin că abia în turul II se va ajunge la o luptă cu adevărat electorală, până atunci totul fiind doar o schemă de poziționare a fiecărui candidat. ”Nu este vorba de aroganță din partea lui Ponta, ci doar o poziționare: nu avem cum să pierdem aceste alegeri”, au conchis surele noastre din PSD, care au adăugat că în interiorul partidului nu se vorbește decât de victorie, orice alt rezultat fiind scos din ecuație.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.