Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE Tatonări PSD - Pro România pentru alianță de centru-stânga

În PSD și Pro România a apărut un grup de susținători ai ideii formării unei alianțe de centru-stânga după alegerile prezidențiale, au relatat surse politice pentru STIRIPESURSE.RO. Promotorii acestui curent spun că depinde mult ce scor va obține Viorica Dăncilă în turul 2 la prezidențiale. Dacă PSD nu ia 25% atunci șansele unei colaborări PSD-Pro România cresc, spun sursele citate.

În discuțiile dintre 'unioniștii' din PSD și Pro România s-a ridicat problema că în fața unui PNL care are Cotroceniul și Guvernul și este pe val în sondaje și la vot, social-democrații și partidul lui Victor Ponta sunt 'condamnați' să colaboreze, altfel vor pierde în 2020 pe linie și la locale și la parlamentare, au precizat sursele citate.

O mare problemă, spun sursele citate, este că în actuala configurație e greu să se ajungă la un acord la nivel central. Actuala conducere PSD nu vrea să audă de Pro România și nici partidul lui Victor Ponta nu vrea să stea la masă cu Viorica Dăncilă.

O altă variantă discutată informal între unii lideri PSD și Pro România este ca cele două partide să facă alianțe punctuale în unele județe.

Vezi si: SURSE Alianță cu 7 partide pentru Viorica Dăncilă: nume sonore negociază cu PSD .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.